by:Larm fortsetter i Oslo

by:Larm fortsetter i Oslo

by:Larm styret har vedtatt at by:Larm vil holde seg i Oslo, også i 2009.
– Med et overskudd fra årets arrangement på ca.1,8 millioner, og et fantastisk arrangement som kan sies å være en suksess på alle måter, har styret besluttet at det beste for utviklingen av by:Larm som konsept og det beste for norsk musikk er at vi prøver Oslo som vertsby nok engang, med døra på gløtt for at by:Larm også vil arrangeres i hovedstaden i de tre kommende årene, sier pressetalsmann for by:Larm Behnam Farazollahi.

Festivalen og bransjearrangementet som i sin tid hadde som målsetning å unngå nettopp hovedstaden understreker at fokuset fortsatt skal være på nye talenter fra det ganske land (på bildet representert ved Youth Pictures Of Florence Henderson, fra deres konsert på by:Larm i Tromsø 2006).

– Vi jobber med ulike konsepter som vi tror vil ivareta vårt arbeid med å dra nye artister og band frem i spotlighten fra ulike byer og tettsteder i Norge, fortsetter Farazollahi, som gjerne ser at Oslo blir en viktigere by for Europas musikkliv.

– Når vi nå satser på by:Larm også i 2009 er et av de overordnede målene til by:Larm administrasjonen å virkelig sette Oslo på musikk-kartet. Vår visjon er å gjøre Oslo til et musikalsk kraftsenter i Europa.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.