The Police pensjoneres

The Police pensjoneres

Dette melder bransjeorganet Billboard, som var til stede under gruppens pressekonferanse på Times Square i New York. Konserten skal finne sted i samme by en gang i august i år, og inntektene vil gå til produksjon av kulturprogrammer på tv-stasjonene Thirteen/WNET and WLIW New York.

Gordon Mattew ”Sting” Sumner grunnla The Police sammen med Steward Copeland og Andy Summers i 1977, og allerede året etterpå kom debutplaten Outlandos d’Amour. Bandet oppnådde enorm kommersiell suksess med sin kombinasjon av punk, pop, reggae og etter hvert jazz.

Fotograf: thepolice.comI 1985, etter å ha utgitt i alt fem studioalbum, gikk de tre bandmedlemmene hvert til sitt. The Police ble aldri formelt oppløst, noe som gjorde at det stadig vekk dukket opp rykter om at Sting, Copeland og Summers planla gjenforening. Og i fjor sto bandet plutselig sammen i studio igjen. Den påfølgende verdensturnéen spilte inn over 1,2 milliarder kroner, noe som er mer enn noe annet band klarte i 2007.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.