Pstereofestivalen kapret bob hund

Pstereofestivalen kapret bob hund

Kanskje ikke spesielt overraskende slo spådommene om bob hund-konsert i Norge til. Mer overraskende var kanskje valget av spillested, som hverken ble Øya eller Hove, men den relativt ferske Pstereofestivalen i Trondheim, hvor svenskene spiller 22. august.

Pstereofestivalen ble arrangert for første gang i fjor på Torvet i Trondheim, med band som NOFX, The Lemonheads og Ladytron på plakaten. I år relokaliseres festivalen til grøntområdet Marinen. Dette ble klart i april da formannskapet i bystyret ga klarsignal til å kunne bruke området i festivalsammenheng, etter en drakamp mellom festivalarrangører, lokalpolitikere og en motvillig rådmann.

I tillegg til bob hund, spiller blant andre Clutch, 1990s og Balkan Beat Box på festivalen, som ennå ikke er ferdigbooket.

For bob hunds vedkommende ser dermed festivalsommeren slik ut:
26. juli: Helsingborgfestivalen, Helsingborg
22. august: Pstereofestivalen, Trondheim
30. august: Popagandafestivalen, Stockholm

Rune Aas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.