Globalt på Torshov

Globalt på Torshov

Det melder festivalledelsen i en pressemelding i dag.

Programmet er fremdeles ikke offentliggjort, men i løpet av de to dagene vil det fremføres såpass varierte sjangere som reggae, disco, bangra, hip hop, joik, pop, bossa, beats og chill. Samtlige artister som skal opptre bor i Norge.

– Det finnes et hav av talenter og kunstnere på høyt nivå i Norge som har bakgrunn fra mange land, men som stadig opplever at de blir oversett og kun trukket frem som pynt og krydder. Nå må Norge våkne og bli stolte av det mangfoldet som finnes. Og stolthet blir det mye av på Total Global, sier prosjektleder Hannah Wozene Kvam.

Total Global arrangeres som en midtveismarkering av Mangfoldsåret 2008. Bak festivalen står Du store verden!, Kulturelt mangfold 2008, Gjensidigestiftelsen og kulturetaten i Oslo Kommune.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.