Husk Quiz n’1/2 på onsdag

Husk Quiz n’1/2 på onsdag

Vi kjører som normalt fire runder. Spesialtema denne gangen er sideprosjekter, mens de øvrige rundene som vanlig dreier seg om å finne frem til navn på artist, album og utgivelsesår. Quizmastervikar Henning Poulsen har også valgt ut et knippe mer eller mindre obskure coverlåter.

Det er – som alltid – ikke nødvendig å delta i samtlige fire runder for å vinne. For på Quiz n’1/2 trekker vi ut tilfeldige vinnere uavhengig av om laget ditt vinner til slutt eller ei. Men om dere har tenkt å markere dere helt i toppen og knive om kveldens hovedpremie, anbefales det selvsagt at laget ditt er med fra begynnelse til slutt.

Vi minner på at det er tillatt med opp til fem personer på hvert lag. Husk også at alle lag som deltar minimum fem ganger gjennom vårsesongen er med i konkurransen om å vinne fire festivalpass til Roskilde Festival 2008. På grunn av stram deadline fra arrangøren kommer vi til å offentliggjøre vinneren av festivalpass i løpet av inneværende uke.

Altså: Quiz’n ½ med PanoramaGarage Oslo, onsdag 14. mai 2008 klokken 20.00! Inngang og deltakelse er gratis!

Øvrige datoer for vårsesongen 2008:
onsdag 11. juni 2008 (sesongavslutning)

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.