Radio Tango med MySpace-musikk

Radio Tango med MySpace-musikk

Radioprogrammet MySpace Music skal gå hver torsdag mellom klokken 11 og 12, fra og med 5. juni. Programmet inneholder en MySpace-hitliste, en norsk topp10-liste, MySpace-nyheter og lytternes egne favoritter.

– Dette er et viktig samarbeid for både Radio Tango og alle musikkinteresserte. Programmet vil gi en unik mulighet til å følge med på ny musikk, sier musikksjef Robin A. Olsen i Radio Tango.

Han forteller at noen av listene blir tilpasset Radio Tangos profil. – Vi har valgt ut band som er registrert på MySpace i sjangere som er viktig for Radio Tango, som rock, punk, garage, metal og alternativ. Mens ”Norsk Topp 10” vil bli presentert i sin helhet, uavhengig av sjanger og musikkprofil, forklarer Olsen.

I første omgang er det snakk om et prøveprosjekt som skal vare i seks måneder. Radio Tango har sikret seg eksklusivitet innen sin sjanger.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.