Mot Bukta-rekord

Mot Bukta-rekord

Lørdag 21. juni passerte Buktafestivalen 7 500 solgte billetter. Det er ny rekord. – Vi merker en ekstrem pågang av telefoner, e-poster og henvendelser, og vi selger nå rundt 200-300 billetter om dagen. Det er tydelig at festivalen står høyt på ønskelisten til folk nå som feriepenger og skattepenger kommer på konto, sier sier festivalsjef Robert Dyrnes.

Buktafestivalen går fra torsdag 17. juli til lørdag 19. juli, og det er torsdagen som er mest populær blant billettkjøperne. Da spiller blant andre Woven Hand, Patti Smith, Leningrad Cowboys og Dumdum Boys.

Dyrnes forteller at 35-40 prosent av billettene er solgt utenfor Tromsø. Mye er solgt i storbyene Oslo, Trondheim og Bergen, men også i Bodø, Harstad, Narvik, Alta og Finnsnes er det mange som kjøper billetter.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.