Bob Pollard lander Boston Spaceships

Bob Pollard lander Boston Spaceships

Den nye gruppen består foruten ex-GBV-sjef Pollard av John Moen, som til vanlig trommer for hedersbandet The Decemberists, og tidligere GBV-bassist Chris Slusarenko.

Allerede i september er debutalbumet – Brown Submarine – klart for utgivelse. Første smakebit kan sjekkes ut her, og tyder på at Robert Pollard plukker opp tråden fra den mer ukompliserte Guided By Voices-perioden mellom 1999 og 2004. Det er foreløpig ukjent hva slags distribusjon albumet får i Norge.

Indiepioneren Robert Pollard grunnla Guided By Voices i 1985. Etter et utall album, singler, EP-er og samlinger ble GBV oppløst i 2004. Pollard har siden 1996 utgitt opptil flere soloalbum årlig, og tempoet har økt betraktelig etter at hovedprosjektet ble avsluttet. Bare hittil i år har mannen utgitt to album under eget navn.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.