Bright Side – Brukbar debut

Bright Side – Brukbar debut

De fire gutta i Babe Rawlins ser kuule ut, de lager fengende og bra musikk og de har eget selskap i tillegg. Det står det respekt av. EP-en har fire varierte, særpregede spor. Man får absolutt ikke følelsen av at dette er noe man har hørt før, heller tvert imot. Det er ganske så nytt og spennende.

Helleviks vokal er bra, og han synger tydelig, slik at det er lett å få med seg tekstene. Dessuten er det godt gitarspill og en fengende beat som man bare må trampe takten til. Absolutt en godkjent debut.

Første låta, Bright Side, er fengende og ganske rocka. Moments følger i samme sporet, men har kanskje enda bedre gitarspill. Så roer det hele seg litt ned med Come Back Again. Her får Hellevik virkelig vist frem stemmen sin også. Siste sporet, Sweet Bohemia, er veldig originalt, med en litt swingaktig beat. Her kommer dog Helleviks stemme ikke helt til sin rett. Men alt i alt er dette veldig bra. Variert og nyskapende. Det blir spennende å se fortsettelsen på dette.

Stine Paulsrud

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.