Soundtrack og nytt album fra Cocker

Soundtrack og nytt album fra Cocker

I et intervju med Pitchfork forteller Jarvis Cocker at det første sporet, som beskrives som ”litt hillbilly-aktig”, allerede er ferdiginnspilt. Nå jobber briten med å ferdigstille de resterende sangene. Allerede til høsten skal Cocker nemlig i studio for å spille inn sitt andre album som soloartist.

Filmen Fantastic Mr Fox, eller Den fantastiske Mikkel Rev som den antagelig kommer til å hete på norsk, kommer etter planen på kino høsten 2009. Den regisseres av Wes Anderson, mannen bak blant annet The Life Aquatic with Steve Zissou og The Royal Tenenbaums. Det er den norskbritiske forfatteren Roald Dahl (1916 – 1990) som skrev boken filmen er basert på. Boken ble utgitt i 1970.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.