Scroll To Top

Glemt Brian Wilson-album gis ut

Artister: Sjangre: ,

A World of Peace Must Come gis ut til høsten, ifølge musikkmagasinet Twisted Ear. Albumet ble spilt inn i hjemmestudioet til Brian Wilson i august 1969, men ble aldri gitt ut.

Tekstene til de 10 sporene er skrevet av Kalinich, som igjennom karrieren har bidratt med sangtekster for blant andre The Beach Boys, P.F. Sloan og flere av de store Motown-artistene fra 60-tallet. Brian Wilson står for det musikalske på platen, mens broren Dennis Wilson også bidrar på to spor.

Dette er ikke første gang skjulte Brian Wilson-skatter graves opp. I 2004 fullførte Wilson Smile, et album The Beach Boys prøvde å spille inn i 1967.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer