Slipper album etter Øya-opptreden

Slipper album etter Øya-opptreden

Horntveth, som er en av hovedpersonene bak musikkollektivet Jaga Jazzist, solodebuterte i 2004 med Pooka. Dette albumet vant både Alarmprisen og Spellemannsprisen, og ble skamrost av blant andre New Musical Express (NME) og The Wire.

Nå er den etterlengtede oppfølgeren klar. Kaleidoscopic består av én lang komposisjon på 37 minutter, innspilt med et 41 manns stort orkester i Latvia. Platen er produsert av Jørgen Træen, og utgis på Smalltown Supersound. Lørdag 9. august kan du høre Lars Horntveth og Kringkastingsorkesteret (KORK) fremføre Kaleidoscopic i sin helhet på Øyafestivalen i Oslo.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.