Wolfmother mister medlemmer

Wolfmother mister medlemmer

Ifølge Wolfmothers hjemmeside har trommeslager Myles Heskett og bassist og brettspiller Chris Ross bestemt seg for å forlate bandet. Etter halvannet år på veien måtte trioen ta seg en pause i siste halvdel av 2007 på grunn av friksjoner og uenigheter. Australierne la ut på en ny turné rundt årsskiftet, men etter å ha unnagjort sommerfestivaljobbene var det slutt på tålmodigheten.

Heskett og Ross grunnla Wolfmother sammen med vokalist og gitarist Andrew Stockdale for cirka åtte år siden. De rakk bare å gi ut ett album med originalbesetningen, som blant annet ble belønnet med toppkarakter i Panorama.

Stockdale har allerede uttalt at han fortsatt ønsker å lage musikk under navnet Wolfmother, og at han nå leter etter nye bandmedlemmer.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.