EMI planlegger nedlastingstjeneste

EMI planlegger nedlastingstjeneste

Det melder magasinet Variety. Nedlastingstjenesten skal etter sigende lanseres i løpet av vinteren, og skal være tilgjengelig fra hjemmesiden EMI.com.

Det er fremdeles usikkert nøyaktig hvordan tjenesten vil bli seende ut, men den skal visstnok tilby en blanding av gratis og betalt innhold. Nyhetsformidlere som ArtistDirect mener å vite at meningen er å ta opp konkurransen med bransjens mellommenn, som iTunes, noe EMI selv benekter. Avisen Financial Times hevder på sin side at tjenesten skal fungere som en prøvesten for ny musikk, á la Lastfm.com og Pandora.com.

Tidligere denne uken lanserte YouTube en egen nedlastingstjeneste for musikk, blant annet med EMI som samarbeidspartner.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.