My Morning Jacket avlyser igjen

My Morning Jacket avlyser igjen

Det var Quart-festivalen som sist lykkes med å få My Morning Jacket på en norsk scene. Og det var helt tilbake i 2004, siden da har bandet sluppet to album, deriblant det kritikerroste albumet Z fra 2005.

I 2006 skulle bandet gjøre en intim (og trolig ekstremt svett) konsert på Garage i Oslo, men også denne konserten ble avlyst. Da ble vokalist, gitarist og låtskriver, Jim James, vippet av pinnen som følge av et alvorlig tilfelle lungebetennelse. Det er på grunn av samme James at bandet igjen må avlyse en planlagt konsert her til lands.

Denne gang er det noe uvisst akkurat hvor alvorlige skadene er. Under en konsert i Iowa City skal Jim James ha falt av scenen og skadet overkroppen. Bandet hadde håpet å utsette turnéen i første omgang, hvilket må kunne betraktes som et positivt signal.

Dermed blir en av høstens desiderte konserthøydepunkter avlyst, men at de er hjertelig velkomne tilbake når som helst, er det ingen tvil om.

Stian Pride

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.