Heaven and Hell til Norge

Heaven and Hell til Norge

I oktober 2006 ble det klart at Black Sabbath, med Tony Iommi, Geezer Butler, Ronnie James Dio og Vinny Appice, skulle gå sammen for å turnere under navnet Heaven and Hell. Og 4. juni 2009 kommer veteranene innom Norge og Oslo Spektrum.

– Uansett hva vi gjør, er vi egentlig Black Sabbath, men vi har valgt Heaven and Hell-navnet slik at alle er klar over hva de går til på konsert. På denne måten kommer ikke publikum og forventer seg Iron Man og alle de andre gamle sangene. Vi har gjort de låtene i så mange år nå, og vi synes det er gøy å kunne gjøre alt materialet vi gjorde med Ronnie igjen sa Iommi til Billboard Magazine tidligere i år.

Tidligere har bandet bekreftet at de spiller på neste års Sweden Rock Festival.

Billetter er i salg nå på oslospektum.no og billettservice.no.

Thomas Sundstrøm

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.