Norske ildsjeler finner sammen

Norske ildsjeler finner sammen

Bak det nye selskapet står Endre T. Harnes, Simen Herning, Solvår Sæter, Henning Tomren, Lars Øgreid og Stian Pride. De skal bemanne Spoon Trains to kontorer i Møllergata i Oslo og Øvre Korskirkeallmenning i Bergen. Målet er å bli et kraftsentrum på den norske indiescenen.

Det nye selskapet vil bestå av labelen Spoon Train Audio og bookingselskapet Spoon Train Live. Spoon Train Audio har utgivelser med artister og band som Lama, My Little Pony og Einar Stray på samvittigheten, og agentene fra Spoon Train Live har blant annet booket konserter med Band Of Horses, Fuck Buttons, Okkervil River, The Megaphonic Thrift og Bon Iver.

Selskapet har fem artister på den ordinære by:Larm-programmet i år, og ytterligere fem artister på club:Larm.

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.