Eddy Ate Dynamite – Pent og pyntelig

Eddy Ate Dynamite – Pent og pyntelig

Andrew Paul Woodworth har gjennom sin karriere gjort solid innhugg i premieskapet og tatt med seg priser for blant annet beste mannlige vokalist på LA Music Awards og vunnet prisen for beste uavhengige Rock Album i 2005 med bandet Virgil. I tillegg kan han skilte med å ha fått sien låter plassert i tv-serier som ”Roswell”, ”Buffy- The Vampire Slayer” og den umåtelig populære tenåringsserien ”One Tree Hill”. Slikt står det selvsagt respekt av.

Eddy Ate Dynamite er mannens første album på egne ben (han har tidligere gitt ut plater med band som Virgil og Elephant Ride. Hørt om de?) og plasserer han trygt med begge bena og vel så det i det allerede godt opptråkkede poprocklandskapet. Han synger med en pen og klar stemme og skriver til tider fine popsnutter man ikke blir direkte plaget av å høre på radio. Men det blir stort sett for pent og pyntelig og det er fint lite motstand og frekke musikalkse sidesprang å finne på Eddy Ate Dynamite.

Det er utmerket sunget, spilt og produsert og det glir lett inn i øregangene uten at låtene evner og blir der over tid. Savnet etter noe som skiller seg ut, som tar litt i og som kan betegnes som høydepunkter er dypt savnet. Nærmest kommer han med ok poplåter som åpningssporet og singelvalget Thick Black Mark, Pleasure To Meet You og på hans versjon av Beastie Boys’ uhøytidlige rockanthem Fight Fot You Right (To Party) som han utsøkt forvandler til en protestsang.

Ellers er det langt mellom de helt store opplevelsene. I stedet byr han på femten poprocklåter som ikke gjør all verden av seg.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.