Vinneren av Benicàssim-konkurransen

Vinneren av Benicàssim-konkurransen

Det ble Knut! Knut Frøysnes fra Oslo, for å være nøyaktig. Han vinner to pass til Festival Internacional de Benicàssim. Vi gratulerer og ønsker Knut god tur!

Den svært solrike spanske festivalen avholdes i perioden 16. til 19. juli, og har også i år et sterkt program. Vi nevner i fleng Glasvegas, Paul Weller, Kings of Leon, Franz Ferdinand, TV on the Radio, The Killers, Giant Sand, White Lies, Elbow, The Walkmen, Mystery Jets, Foals og Oasis – og mange, mange flere.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.