Eels går i hundene

Eels går i hundene

2. juni slipper Eels sitt første studioalbum siden dobbelplaten Blinking Lights And Other Relevations. Albumet har fått navnet Hombre Lobo: 12 Songs of Desire, og ifølge låtskriver og vokalist E tar låtene utgangspunkt i hans eget skjegg.

I et intervju med Billboard forteller Everett at det nye albumet kan regnes som en tematisk oppfølger til låta fra 2001-utgivelsen Souljacker. De nye låtene følger «hundegutten» videre i livet som voksen varulv.

Eels debuterte med kritikerroste Beautiful Freak i 1996, og har siden den gang utgitt en konsertplate, et samlealbum og ytterligere fem studioalbum, blant annet det flotte Daisies Of The Galaxy.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.