Her er Kanonhall-vinnerne

Her er Kanonhall-vinnerne

Foto: Kanonhallen

Lørdag 29. august blir et gammelt våpenlager fra 2. verdenskrig åstedet for en flunkende ny musikkfestival. Kanonhallfestivalen byr på konserter både utendørs og inne i Kanonhallen.

Festivalens trekkplastere er The Soundtrack of Our Lives, Marit Larsen og Hanne Hukkelberg. Disse spiller i Kanonhallen fra klokken 20.00, og denne delen av festivalen koster det 250 kroner å få med seg.

Tidligere på dagen spiller Dylan Mondegreen, The Little Hands of Asphalt, The Bluejays, Veronica Maggio og Elvira Nikolaisen og Einar Fadnes Stokke Trio utendørskonserter. Disse konsertene er gratis, og starter klokken 14.00 på lørdagen.

Og så til konkurransen. Vi vil spurte hvem som ifølge programmet er sistemann på scenen i Kanonhallen på lørdag. Svaret var «The Soundtrack of Our Lives», og blant de mange riktige svarene har vi trukket ut Vibeke Dørfler og Terje Embla, som vinner to festivalpass hver. Vi gratulerer og ønsker god festival.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.