Time To Grow – Vokser for sakte

Time To Grow – Vokser for sakte

Bandets forrige utgivelse When Forever Rolls Around ble av panorama.no beskrevet som et litt for velregissert bluegrassalbum der man holder seg så strengt til sjangerens regler at The Lovell Sisters ikke får nok kreativt spillerom. På Time To Grow beveger de seg noe mot pop og blues, men musikken er fortsatt så velproduert at det blir litt for glatt til virkelig å kunne bevege lytteren.

Nærmest er de på det selvkomponerte åpningssporet Time To Grow og på spor nummer to der de tolker tradlåta In My Time Of Dyin’, men derfra blir det hele litt for striglet og likt.

Innspilt i Nashville og ledsaget av blant andre medprodusent Brent Truitt (Dixie Chiks og Alison Krauss m.fl.) og bror Victor Krauss på kontrabass, har Time To Grow blitt et album som best kan beskrives som mainstream innen det nevnte musikalske landskapet.

Men søstrene Jessica (23), Megan (19) og Rebecca (18) Lovell gjør seg ikke helt uinteressante av den grunn – til det er de altfor dyktige. Men Time To Grow blir for undertegnede et album å glede seg over hvis det havner i spilleren, men som neppe havner der så ofte – da det er et album som har for lite særpreg til at det vil bli husket særlig lenge.

Erik Sætrang Amundsen

Har skrevet for Panorama siden starten av 2000-tallet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.