Roky får Okkervil-hjelp

Roky får Okkervil-hjelp

Medlemmene i kritikerroste Okkervil River, som i likhet med Erickson kommer fra Austin i Texas, bidrar både som studiomusikere og på produksjonssiden. Albumet, som har fått navnet True Love Cast Out All Evil, utgis i april i år, og består av låter Roky Erickson har skrevet over en 40-årsperiode, blant annet da han satt innelåst på Rusk State Hospital for the Criminally Insane på 70-tallet.

Erickson har vært vokalist i 13th Floor Elevators, og har også en rekke soloutgivelser på samvittigheten. Artistens tøffe kamp mot sinnslidelser og rusmidler er dokumentert i dokumentarfilmen You’re Gonna Miss Me fra 2005

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.