Hestefest i Oslo Spektrum

Hestefest i Oslo Spektrum

Band of Horses har stått på mange norske festivalscener de siste årene. Øyafestivalen var bandets første festivalopptreden i Europa etter at debutplaten ble sluppet. Siden den gang har de både spilt på Hove og besøkt Øya igjen, og nylig har hestegutta spilt på tromsøfestivalen Døgnvill og på Rått og Råde i Stavanger.

20. februar 2011 gjør bandet sin hittil største klubbkonsert i Norge når de inntar Oslo Spektrum, melder bookingselskapet Spoon Train Live.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.