Cash og Bragg utgir plate

Cash og Bragg utgir plate

Dette kommer frem i bransjetidsskriftet Billboard. Rosanna Cash, datter av legenden Johnny Cash, og Billy Bragg spilte sammen på den tyske festivalen Ludwigsburger Sclossfestspiele, der Joe Henry var kurator. Samarbeidet gikk såpass godt at de to nå har begynt å skrive låter til et nytt album som Henry skal publisere. Albumet skal være klart en gang til neste år.

Billy Bragg har tidligere samarbeidet med amerikanske Wilco med å sette musikk til glemte Woody Guthrie-tekster, noe som førte til de to kritikerroste albumene Mermaid Avenue I og Mermaid Avenue II. I den forbindelse slo han av en ganske fornøyelig prat med Panorama.no, der både sild og sosialisme sto på menyen.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.