Ny morgen for tusmørksangere

Ny morgen for tusmørksangere

Foto: David Gahr

I februar 2011 slippes Dynamite Steps, som er bandets femte albumet siden oppstarten for rundt 10 år siden. The Twilight Singers begynte som et rent sideprosjekt for Greg Dulli, som på 80- og 90-tallet var låtskriver og frontmann i velkjente The Afghan Whigs. Etter at sistnevnte ble oppløst i 2001 ble The Twilight Singers den kreative hovedåren for Dulli, men mot slutten av 2000-tallet la han bandet til side for å lage musikk med Mark Lanegan i The Gutter Twins.

Platen utgis på Sub Pop, og skal ifølge labelen utforske grenselandet mellom liv og død, ikke mindre. The Twilight Singer legger ut på en verdensturné i 2011, men det er ikke bekreftet om bandet kommer til Norge.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.