Stor elektropopkonkurranse

Stor elektropopkonkurranse

Lørdag 13. november feirer Thelma & Clyde sitt ferske album White LineBlå i Oslo. Sammen med managementbyrået This Is gir vi bort to album og fire konsertbilletter til to heldige vinnere.

Alt vi lurer på er: Hvilke to lovløse og velkjente duoer er det som ligger innbakt i navnet Thelma & Clyde?

Send svaret til konkurranse@panorama.no. Svarfristen er 11. november kl 19.00, så send inn ditt svar allerede i dag.

PS: Blå har 20-årsgrense – dette gjelder også for konkurransevinnere. Ta med leg.

Thelma & Clyde er en elektronisk popduo, Hanne Kolstø og Trygve Tambs-Lyche, som sampler fritt fra trip-hop og rock. Gruppen er kjent for sine eksentriske liveshows der kostymer, dans og video brukes som visuelle virkemidler. Lydbildet er en blanding av mørke, svevende popsekvenser og dansbare rytmer. Kolstø står også bak rockebandet Love:Fi og soloprosjektet In the Basement. Thelma & Clyde skal ut på en lengre turnè i Norge og Tyskland i forbindelse med by:Larm 2011.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.