Scroll To Top

Cake spiller inn album med solkraft

Artister: Sjangre: , ,

Foto: Amy Lehman

Det sjette albumet til Cake siden debuten Motorcade of Generosity fra 1994 har fått navnet Showroom of Compassion, og slippes like over nyttår.

– Heller enn å gå til et fancy studio og betale 300 dollar i timen, fant vi et hus i Sacramento der vi installerte oss. Det kostet ikke så mye, og takket være finanskrisen var dette en passende tid å gå over til solkraft, sier vokalist John McCrea i et intervju med Billboard om studioet som bandet brukte fem år på å bygge.

Cake brukte også anlednngen til å avslutte et problematisk samarbeid med labelen Columbia. Den nye platen utgis på bandets eget plateselskap, Upbeat Records, og distribueres på Warner.

Klikk her for å sjekke ut førstesingelen fra den nye platen:

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer