Scroll To Top

Panoramas offisielle årsliste 2010

Artister: Sjangre: , ,

Det ble svært jevnt også i år – når Panoramas anmeldere skulle kåre årets 10 beste plater. Vi har funnet plass både til comebackalbumet til Youth Pictures Of Florence Henderson, debuten til Stavanger-gjengen Kvelertak, utgivelse nummer 12 fra veteranene i Hellbillies og dobbeltalbumet til det svært lovende trønderprosjektet Soup. Med andre ord er den norske profilen tydeligere enn kanskje noen gang.

Likevel er det sørstatsrockerne i Drive-By Truckers som får førsteplassen i kåringen med sitt åttende studioalbum, The Big To Do. Vi gleder oss allerede til oppfølgeren – som kommer allerede tidlig i 2011.

ÅRETS ALBUM 2010

1. Drive-By TruckersThe Big To Do
2. Wolf ParadeExpo 86
2. Youth Pictures Of Florence HendersonYouth Pictures Of Florence Henderson
4. Surfer BloodAstro Coast
5. The Apples in StereoTravellers in Space and Time
5. Avi BuffaloAvi Buffalo
5. HellbilliesLeite Etter Lykka
5. KvelertakKvelertak
5. The NationalHigh Violet
5. SoupChildren Of E.L.B.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

kommentarer