Wood vokser

Wood vokser

Foto: Danny Clinch/ericclapton.com

Dette skriver oslofestivalen i en pressemelding. Norwegian Wood vil i år avholdes i perioden torsdag 9. juni til mandag 13. juni.

Festivalledelsen har lovet å offentliggjøre hvilke artister som får spille på den historiske mandagen i løpet av kort tid. På lørdag og søndag vil det bli et noe kortere program enn vanlig for å unngå sammenstøt mellom musikkfans og bassengfans.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.