I et parentes – Ikke no’ disco

I et parentes – Ikke no’ disco

Det er duket for den første utgivelsen fra plateselskapet Kakao Musikk i Trondheim, og først ut er bandet Disko Slam med skiva I et parentes.

Det var ikke mer enn ett år siden Disko Slam fant sin nisje i sjangerkaoset. Opprinnelig var de fem trøndergutta et powerpopband, men fant på veien ut at de heller ville satse på postrock. Dermed ble det poppet postrock med trøndersk vokal.

45-tommeren I et parentes inneholder den lange, kaotiske Mønsteret e satt og den allerede kritikerroste låta Ned. For det var Ned som skaffet bandet gode spillejobber. Det kan bli spennende å følge Disko Slams vei videre, for I et parentes skiller seg dessverre ikke mye ut lyd- og stilmessig. Til tider drukner Pål Rees’ vokal i instrumenteringen, og det er vanskelig å høre hverken struktur eller låttekster.

Disko Slam har allikevel noe spesielt ved seg som med tiden kan gi de en like velfortjent suksess som likesinnede band som Ungdomskulen og Kråkesølv har fått. De er nok bare ikke helt klare ennå.

Silje Dahl Osnes

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.