Lerche skal kåre beste platebutikk

Det er plateselskapet Tellé Records som har utfordret sangfuglen til å finne landets beste platebutikk. I perioden 1. til 10. januar skal Sondre Lerche besøke og spille på totalt 10 platebutikker over hele Norge.

Hvilke butikker som får besøk er opp til deg. Prosjektet har fått egen Facebook-side der folk inviteres til å skrive om sin favorittsjappe. Som det heter: Han kommer til å besøke de butikkene som har de mest dedikerte kundene, da dette jo må være de beste butikkene.

Facebook-siden til plateselskapsjef Mikal Telle har debatten om hvor Lerche bør spille allerede versert noen dager. Det mest originale forslaget tilhører Annie Strand, bedre kjent bare som Annie , og lyder Statoil Nesttun.

(Takk til anonym leser for dette tipset. Du rocker!)

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.