Får ros, reiser med Wilco

Får ros, reiser med Wilco

Albumet Featherbrain slippes 24. februar og har allerede fått 4 av 5 stjerner i både Mojo og Uncut og karakter 7 av 9 i Clash. Også Wire, som ikke utstyrer sine anmeldelser med karakterer, roser albumet til Hanne Hukkelberg. Mojo-anmelder Lucy O’Brien mener den norske artisten fremstår som en «taggete» Björk (en sammenligning Hukkelberg selv er svært lei av), mens Wire-skribent Britt Brown trekker paralleller til PJ Harveys 90-tallsuttrykk.

Samtidig har Hukkelberg sikret seg den attraktive jobben som oppvarmingsartist på fire Wilco-konserter i Europa.

26. februar: Oslo – Sentrum Scene (utsolgt)
27. februar: Stockholm – Annexet
28. februar: København – Falconer salen
5. mars:Paris – Le Grand Rex

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.