Biffy Clyro gjør festival-Norge

Biffy Clyro gjør festival-Norge

Biffy Clyro debuterte i 2002, og skottene har nettopp sluppet sitt sjette studioalbum, Opposites. I 2011 ble gruppen kåret til verdens beste liveband av NME og Q Magazine. I senere år har trioen tonet ned sin posthardcore-stil og gått i en mer «alternativ-kommersiell» retning, noe som har mangedoblet fanskaren.

Malakoff-festivalen arrangeres i Nordfjordeid mellom 18. og 20. juli, mens Slottsfjell avholdes i Tønsberg i samme tidsrom. I tillegg til Biffy Clyro har Malakoff allerede bekreftet The Hives, Graveyard, Kvelertak, First Aid Kit, Blood Command, The Tallest Man On Earth, Black Debbath og Witchcraft. Slottsfjell har blant annet booket Kvelertak, Kaizers Orchestra og The Wombats.

Bergenfest går av stabelen 12. – 15. juni, og kan friste med plakatnavn som Nick Cave & the Bad Seeds, Mew, Band of Horses og Noah & the Whale.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.