Solodebuterer med cover-EP

Solodebuterer med cover-EP

Som Rhys Marsh & the Autumn Ghost har engelskmannen utgitt tre kritikerroste studioalbum: The Fragile State of Inbetween, Dulcima og The Blue Hour. Tidligere i år kom også det doble livealbumet Trio. The Autumn Ghost består blant annet av medlemmer fra Jaga Jazzist, National Bank og Emmerhoff & the Melancholy Babies.

I slutten av september slippes EP-en Suspended in a Weightless Wind, volum 1. Her covrer Marsh noen av sine største helter: Nick Drake, Scott Walker, King Crimson, Family og Crosby, Stills & Nash.

Lytt til Rhys Marsh’ coverversjon av Nick Drakes Things Behind the Sun her: http://www.youtube.com/watch?v=7IOjvcRX_U4

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.