Hør Beezewax sin nye singel

Hør Beezewax sin nye singel

Har du fått med deg at favorittene våre i Beezewax (jeg mener: A Dozen Summits, baby!) plutselig har vært i studio og spilt inn nytt album? En skulle tro den gjengen hadde nok å drive med på andre prosjekter (spesielt main man Kenneth Ishak), men jaggu kom ikke dette plaskende ned i innboksen:

«Tidligere i år gjorde Beezewax konsertcomeback på Primavera Sound i Barcelona, og i midten av neste måned følger de opp med et nytt album. Tomorrow er den sjette albumutgivelsen fra gruppen ledet av Kenneth Ishak, og samtidig deres første utgivelse på syv år.

Den nye singelen «Hazzard» produsert av Kenneth Ishak og Jorge Elbrecht (Ariel Pink, Violens).»

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/169152320″ params=»auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true» width=»100%» height=»450″ iframe=»true» /]

«Hazzard var den første låta som ble skrevet til albumet. Den handler om en gutt som er basert på flere av mine nærmeste venner, fra da jeg vokste opp på Øreåsen i Moss. Den representerer veldig godt hva vi alltid har ønsket å lage og være, sier Ishak i forbindelse med premieren.» – Kenneth Ishak

Frode Fossvold-Jørum

Skrev min første anmeldelse for Panorama i 1999 og har siden holdt det gående. Svak for den gode melodi og fengende gitarriff. I spekteret mellom metal og gitarpop er der jeg trives best, men hører gjerne på både jazz og hiphop. Singer-songwriters kjeder meg stort sett. Bachelor i kulturarbeid og stort sett jobbet innenfor kultur. Jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver ved NTNU. Har også podkasten "Musikkelskerne" som startet sommeren 2021. Fotograferer også en del og har et bra arkiv med konsertfoto. Hevder ikke å vite bedre enn deg. Følg meg på Spotify: http://open.spotify.com/user/rawky Last.fm: http://www.last.fm/user/rawky/