Scroll To Top

Denne lørdagen skal hele internett synge Yellow Submarine

Den animerte The Beatles-filmen Yellow Submarine blir direktestrømmet på YouTube lørdag 25. april klokken 18.00.

– Til de av dere som savner å synge sammen, har jeg gode nyheter, gliste en tydelig fornøyd Ringo Starr i en videosnutt som ble lagt ut på hjemmesiden til The Beatles tidligere denne uken.

Ringo Starr inviterer til Yellow Submarine-allsang.

Den gode nyheten viste seg å vær en invitasjon til global allsang via YouTube-siden til bandet mange betrakter som det mest toneangivende i moderne musikkhistorie. På lørdag fra klokken 18 norsk tid blir det nemlig direktestrømming av en syng-med-versjon av gruppens animasjonsfilm fra 1968.

Stuntet er en del av en kampanje for å få folk til å holde seg hjemme under koronakrisa, og passer ifølge The Beatles-trommeslageren for barn i alle aldre.

Syng-med-versjonen av filmen Yellow Submarine gikk på kino i flere land i 2018, og inneholder klassikere som Eleanor Rigby, Lucy in the Sky With Diamonds og All You Need Is Love samt selvfølgelig tittelsporet.

Filmtrailer fra 2018-utgaven av Yellow Submarine.

Om skribenten

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.