Denne lørdagen skal hele internett synge Yellow Submarine

Denne lørdagen skal hele internett synge Yellow Submarine

Den animerte The Beatles-filmen Yellow Submarine blir direktestrømmet på YouTube lørdag 25. april klokken 18.00.

– Til de av dere som savner å synge sammen, har jeg gode nyheter, gliste en tydelig fornøyd Ringo Starr i en videosnutt som ble lagt ut på hjemmesiden til The Beatles tidligere denne uken.

Ringo Starr inviterer til Yellow Submarine-allsang.

Den gode nyheten viste seg å vær en invitasjon til global allsang via YouTube-siden til bandet mange betrakter som det mest toneangivende i moderne musikkhistorie. På lørdag fra klokken 18 norsk tid blir det nemlig direktestrømming av en syng-med-versjon av gruppens animasjonsfilm fra 1968.

Stuntet er en del av en kampanje for å få folk til å holde seg hjemme under koronakrisa, og passer ifølge The Beatles-trommeslageren for barn i alle aldre.

Syng-med-versjonen av filmen Yellow Submarine gikk på kino i flere land i 2018, og inneholder klassikere som Eleanor Rigby, Lucy in the Sky With Diamonds og All You Need Is Love samt selvfølgelig tittelsporet.

Filmtrailer fra 2018-utgaven av Yellow Submarine.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.