The Very Best Of Supertramp – 70-tallshelter som tåler gjenhør

The Very Best Of Supertramp – 70-tallshelter som tåler gjenhør

Ofte blir denne type samlinger litt lite interessante fordi utvalget er for dårlig, men ikke i dette bandets tilfelle! Grunnen er enkelt og greit at låtene deres er av ypperste kvalitet i pop-klassen. Dette er virkelig «the VERY best of…». Her får du servert alle dem som du husker (og slik du husker dem); School, Goodbye Stranger, The Logical Song, Breakfast In America, Rudy, Dreamer, Give A Little Bit med fler. De få som ikke er med her (bl. a. Babaji ), finnes på The Very Best Of Supertramp – Volume 2 som også nylig er re-lansert.

Få pop-band av 1990-tallet er av slik klasse. 1970-tallet bragte fram drøssevis av ypperlige pop-band i Supertramps klasse; 10CC, Eagles, Mannfred Mann’s Earth Band, ABBA, osv., men ingen av dem har levert en like perfekt samling i ettertid. Supertramp fortjener å bli årets gjenoppdagelse!

Det beste ved Supertramp er deres evne til å gjøre ting på sin egen måte. Det er fremdeles ingen som forsøker å ta deres rolle. De forsøker heller ikke å være noe mer enn en popgruppe. Lyden som finnes på deres plater er de alene om.

Du hører to strofer av et kutt og vet umiddelbart hvem det er og hvilken låt det er, selv om det du hører allikevel ikke blir en parodi på andre ting av dem selv. Dette er enkelt og greit en meget bra samleplate som bør finnes i enhver CD-samling!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.