Roll Of The Dice – Vi vil, vi vil – men vi får det ikke til…!

Roll Of The Dice – Vi vil, vi vil – men vi får det ikke til…!

For Roll Of The Dice ligger tett opptil den 13. på dusinet av bluesen du kan høre hver helg på Hansastuen og Trøkkeriet – m.a.o. ikke særlig spennende. Her mangler mye av det som gjorde nettopp The Fabulous Thunderbirds til en unik og spennende r’n’b-gruppe; humor, driv og ikke minst Jimmie Vaughans gitarspill.

Jovisst er Kid Ramos og David Grissom gode gitarister også, men det blir liksom litt tamt og tafatt. Kim Wilson og co. har alliert seg med Danny Kortchmar (som tidligere har produsert både Don Henley og Jackson Browne), og det kan beklageligvis høres! Beklagelig fordi det låter tannløst og for proffesjonelt. Få av låtene holder mål.

Det er kun 3-4 sanger (av totalt 12) som holder noenlunde mål – deriblandt en versjon av Them’s gamle Here Comes The Night og deres egen Takin’ It To Easy. Heldigvis har Danny Kortchmar gitt Kim Wilsons munnspill en fremtredende plass på albumet, slik at ikke alt blir «bare sorgen». Konklusjonen må bli at vi har hørt det mye, mye bedre tidligere!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.