Seasons Of Fairy Tales – Neppe stor nok gjennomslagskraft

Seasons Of Fairy Tales – Neppe stor nok gjennomslagskraft

Det kan virke som om Hovland (som the Connels?) fremdeles lever på midten av 1980-tallet. Arrangementet på låtene kan minne om et utall britiske band som f. eks. en kombinasjon av Tears For Fears og Ultravox sånn ca. 1985, og med en Morten Harket-light bak mikrofonen (?) .

Jeg føler også at låtene er for lite engasjerende. Det vart noe annet i Gjennomslag’s tider, med norske tekster som på den tiden var betydelige og som sa noe viktig om datidens hverdag i Norge.

Her blir ikke lytteren fanget i det hele tatt. Det blir en plate som liksom bare er der, uten å egentlig være til stede, selv under intens lytting! Totalt sett en ubetydelig plate. Dessverre, fordi Bergen hadde trengt et nytt bra band.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.