Scroll To Top

Seasons Of Fairy Tales – Neppe stor nok gjennomslagskraft

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Det kan virke som om Hovland (som the Connels?) fremdeles lever på midten av 1980-tallet. Arrangementet på låtene kan minne om et utall britiske band som f. eks. en kombinasjon av Tears For Fears og Ultravox sånn ca. 1985, og med en Morten Harket-light bak mikrofonen (?) .

Jeg føler også at låtene er for lite engasjerende. Det vart noe annet i Gjennomslag’s tider, med norske tekster som på den tiden var betydelige og som sa noe viktig om datidens hverdag i Norge.

Her blir ikke lytteren fanget i det hele tatt. Det blir en plate som liksom bare er der, uten å egentlig være til stede, selv under intens lytting! Totalt sett en ubetydelig plate. Dessverre, fordi Bergen hadde trengt et nytt bra band.

Om skribenten

kommentarer