Beautiful Dreams – Orkester og kor og Chris… og gjeeeesp!

Beautiful Dreams – Orkester og kor og Chris… og gjeeeesp!

Her tar Chris deBurgh en god porsjon av sine egne gamle ballader, lager etpar cover-versjoner av bl.a. Beatles og Roy Orbison, og resultatet er en totalt uinteressant, for ikke å snakke om unødvendig plate. Denne type produksjoner finnes i haugevis i platebutikkene, og deBurgh selv har vel også etpar samleplater (med originalversjoner!) på samvittigheten etterhvert som er bedre enn dette makkverket.
Det blir ikke engang vakkert fordi det er så vanvittig patetisk hele greia! Glem det…! Kjøp heller Elton John synger Phil Collins eller noe slikt hvis du absolutt må ha sanger av det uintelligente slaget…!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.