Rumour – Snart på tide med internasjonalt gjennombrudd?

Anneli Drecker er vel muligens den aller beste kvinnelige vokalisten vi har her i landet, så det er utvilsomt en faktor som er med på å heve låten til langt over gjennomsnittet av hva som finnes på markedet. Kanskje trenger bandet en kommers-hit for å oppnå store salgstall, ikke vet jeg, men er det noen som virkelig fortjener et stort publikum, er det Bel Canto. For dem som alltid har fulgt bandet, og er redd for at dette skal være den nye «linjen» til bandet, kan ta det helt med ro, albumet Magic Box som er like rundt hjørnet, bærer overhode ikke preg av hva singelen kan antyde. Rumour er en grei og tidsriktig pop-låt som her serveres i fire forskjellige versjoner. Som vanlig(!) er det originalmixen (el Radio Edit-versjonen) som er den beste, mens de andre fungerer ok på sitt sett, uten at jeg helt ser den store nødvendigheten av disse mixene.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.