Spaceman – 1996’s superstjerner?

Spaceman – 1996’s superstjerner?

Spaceman har vært en dille-låt en stund nå. Jeg har vært totalt hektet på denne, men begynner etterhvert å bli overbevist om at dette vil bli en av årets store landeplager. Allikevel kommer jeg ikke bort fra det faktum av at dette er bra! Det kan virke som om 90-tallet har fått sitt eget T-Rex eller noe slikt! Spaceman er en 100% tidsriktig låt, som har fanget det beste fra glitter-perioden fra begynnelsen av 70-tallet og mikset sammen med dagens moderne lydbilde. Den noe merkelige kombinasjonen av et kjapt tekno-komp i begynnelsen og i slutten av sporet, gjør den litt spesiell, men jeg har etterhvert vendt meg til dette.

Spaceman er det suverent beste sporet på singelen, da de andre låtene, Metal Vision, Blue Nude og miksen av SpacemanThe 5th Dimension, kun fungerer som fyllstoff. Etter en tyvlytt av det kommende albumet, The Boy With The X-Ray Eyes, kan jeg allikevel love at det er mer godt stoff i vente – virkelig godt!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.