Down By The Old Mainstream – Skjevt, vakkert og sjarmerende!

Down By The Old Mainstream – Skjevt, vakkert og sjarmerende!

Golden Smog spiller countryrock tett opptil det som blir presentert av grupper som The Jayhawks og Wilco; passende skjevt, passende vakkert og svært så sjarmerende! Down By The Old Mainstream er hovedsaklig akustisk basert, men også med aggressive elektriske gitarer hvor medlemmene alternerer på å synge. Og la meg si det med en gang: ikke alle kan synge (spesielt gjelder det Dan Murphy)!

Manglende sangkvaliteter legger dog ingen demper på albumets kvaliteter. Her finnes mange gode låter som f. eks. i åpningskuttet V, eller på I’ll Fated, Pecan Pie (en totalt idiotisk ode til en matrett!!) og He’s A Dick (årets beste låttittel?). Golden Smog gjør også en fin tolkning av Faces-låten Glad & Sorry. Ellers holder låtene en jevn og god kvalitet.

Etter at The Jayhawks ble oppløst er det lov å håpe at Golden Smog blir et permanent band, og at de tar turen til Norge. I’ll be there!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.