Buffalo Nickel – Utmerket til luftgitar!

Buffalo Nickel – Utmerket til luftgitar!

På Buffalo Nickel er sørstatsboogien blitt dempet en smule (uten å være fraværende) til fordel for et mer aggressivt og «grønsji» lydbilde. Åpningskuttet Younger Face kan heller ikke kalles for noe annet enn Seattleboogie. Så heter produsenten også Brendan O’Brien, som bla har produsert Pearl Jam og Stone Temple Pilots. Boogiefansen har likevel mye å glede seg over; Cumberland River, I Want You Bad, On My Way og L`il Bit har fremdeles høy boogiefaktor. Joe Souths gamle klassiker Hush (også innspilt av heavydinosaurene Deep Purple) har fått røff behandling uten å bli maltraktert. Den har sågar stort hitpotensiale. Buffalo Nickel gjør seg best på vorspiel og til luftgitarøving, men kan også nytes av oss som føler seg for gamle til denslags aktiviteter.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.