Metropolis – Melodi Grand Prix, 1966?

Metropolis – Melodi Grand Prix, 1966?

Penthouse Playboys har kastet seg på E-Z Listening-bølgen med deres noe makabre(!) versjon av Seigmen’s Metropolis. Den åpner helt identisk med Mike Flowers Pops versjon av Oasis’ Wonderwall, mens Grand Prix-faktoren er uimotståelig da den norske teksten pakker låten inn i en typisk drakt anno konkurransen sånn ca. 1966! Teksten er identisk med originalen, men kan lett oppfattes som en smule, eh… pervers i forhold! Innholdet får liksom en helt annen mening i denne innpakningen!
Jeg må allikevel innrømme at jeg synes versjonen er morsom nok, og kan lett bli en vorspiel-favoritt i tiden som kommer! Tross de innlagte knitrelydene er ikke dette annet enn en norsk kopi av Mike Flowers’ lek med Oasis, og hadde vært mye morsommere hvis denne hadde kommet først!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.