Miracle – Uff, Puff!

Miracle – Uff, Puff!

Hvor mange Whitney Houston’er, Mariah Carey’er og Celine Dion’er som har fått etablere seg i samme periode, trenger vi neppe engang nevne. Puff Johnson er amerikanernes siste stjerneskudd på soulpop-himmelen, og hun selger garantert i bøttevis som alle de andre hun med, takket være tung markedsføring! Musikken er det ikke mye å si om; den er ikke direkte dårlig, men akk – så uendelig kjedelig! Sett av en time eller to til radiokanalen P4, og du får garantert dagens dose av intetsigende og uintelligent voksen-pop. Flott stemme til tross; dette klarer du deg godt foruten! Burde kanskje ha fått en to’er, men i forhold til ting som Spice Girls og Mariah Carey, blir dette nesten interessant…!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.