Amanda Marshall – Fortjent stjernestatus? Neppe!

Amanda Marshall – Fortjent stjernestatus? Neppe!

Vi har sett det før, og vil skal helt sikkert oppleve det igjen – en kjapp opptreden i Wiese på NRK en fredagskveld var alt som skulle til for at unge kanadiske Amanda Marshall skulle slå an i lille Norge. Hun har i løpet av året toppet omtrent det som har vært av lister i landet og oppnådd et salg som hun rett og slett ikke fortjener – ihvertfall ikke med denne utgivelsen! Amanda rir selvsagt på Alanis Morisette-bølgen hun også (som neste «alle» nye syngedamer gjør for tiden), og hun kommer attpåtil fra de samme traktene som multi-millionselgende Alanis. Albumet Amanda Marshall er årets n’te utgivelse denne kvinne-pop/rock-sjangeren, og til sammenligning ligger både Alanis Morisettes og Joan Osbornes milevis foran Amandas ubetydelige forsøk her! Amanda Marshall inneholder ni totalt uinteressante låter som hverken har sjel eller noe særlig innhold, samt én fin vise: Last Exit To Eden som er hovedgrunnen for at albumet får én ekstra stjerne, og ender på to! Mitt tips: vær heller litt original, og bruk heller pengene til ett ekstra eksemplar av Jagged Little Pill, så slipper du å ta hjemmeeksemplaret ditt med deg til bilspilleren eller den bærbare CD-spilleren når du skal på stranden…!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.