Turn Me On I’m A Rocket Man – Eg og du & vi to…!

Turn Me On I’m A Rocket Man – Eg og du & vi to…!

Det nye albumet er av nesten samme klasse som 24 Years Of Hunger, og har blitt en verdig oppfølger (selv om den kom vel sent). Eg beveger seg også denne gangen i et behagelig musikalsk landskap, kanskje ikke ulikt enkelte ting Donald Fagen eller Steely Dan har gjort.

Albumet beveger seg i et landskap hvor pop grenser mot soul og den består av 11 tvers-gjennom behagelige spor, som du enten kan sette deg ned for å nyte i dybden (f. eks. med hodetelefoner), eller du kan ha den som bakgrunnsmusikk i et selskap.

Det er et tankekors at Eg lager plater av i den klassen hvor millionselgere som f.eks. Sting ønsker seg, men mislykkes delvis. Eg behersker denne stilen mye bedre! Turn Me On I’m A Rocket Man er rett og slett en meget fin plate! Anbefales!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.