Dust – Ikke til å få støv på hjernen av

Dust – Ikke til å få støv på hjernen av

Ikke dét at Dust låter så mye verre enn andre plater, det er bare det at det tilsynelatende mangler en liten porsjon identitet. Jeg er redd for at låtene er for lite engasjerende til at man får de helt store aha-opplevelsene.

Ellers er Dust en plate som allikevel hever seg et lite hakk over snittet på rockmarkedet. Screaming Trees er til tider svært oppegående, som på singelkuttet All I Know og på Make My Mind. Flott låter det også på Sworn And Broken, før et aldri så lite høydepunkt nås på Witness.

Dime Western er også tøfft arrangert! Videre befinner de ytterlige spor seg på en jevn kurve av standardlåter, som hverken er det éne eller det andre! Ikke dårlige, ikke perfekte, men greie nok til hverdags!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.